miércoles, 28 de octubre de 2009

la castanyera


Es posen a bullir les patates amb la pell, després es treu la pell i es barreja l'ametlla en pols, les patates, el sucre i els 2 ous,( si voleu podeu deixar
reposar una estona la barreja de tot plegat).

Després feu les formes amb la barreja, els pinyons o les ametlles trencades, ( va bé per enganxar els pinyons una mica de clara d'ou o ou batut), quan acabeu si voleu els podeu pintar amb el rovell de l'ou.

Es posen uns deu minuts al forn amb aire fort ( uns 180· ), vigilant que no es cremin. Els treieu del forn i els deixeu reposar.

Millor si els feu un dia o dos abans de menjar-los.
Que us vagi de gust!.

Ingredients:

700 grams d'ametlles en pols
1/2kg. De sucre
2 patates petites
2 ous sencers
uns 700 grams de pinyons o Ametlles trencades,o la meitat de cada, (a gust del consumidor).

Chelin

No hay comentarios: